2015. július 15., szerda

Pay Per Install - Fájl letöltések utáni pénzkereset

Ez egy bonyolultabb reklám eladási technika, de viszont jól lehet vele keresni (sokat kell hozzá dolgozni!)
Elősször is hogy megértsük a működését:
Tegyük fel hogy van egy fájlunk pl egy Crack/Törés a legújabb GTA hoz (az hogy működik e a crack vagy csak egy kamu GTA5Crack.txt -t neveztél át GTA5Crack.exe-re ez a te dolgod, "kamu" fájl letöltések után is fizetnek), ennek a letöltése után pénzt kapsz. Nekem eddig 3 oldalam van, kb fél órás munkával, csak fel lettek téve videók, meglett csinálva az oldal (http://blogger.com -rendszerben) és havi 10-15$ jön - fontos ez általában passzív jövedelem vagyis egyszer megcsinálod, hirdeted kicsit, és utánna hagyhatod, de ha csinálsz 30 ilyen oldalt, akkor azért picit több lesz, ha viszont egy nagyon befutott oldalt sikerült csinálnod :) - akár SEO technikával is reklámozhatod az oldalt (keresőben minnél jobb helyen jelenjen meg)

1. Regisztráljunk http://www.installaxy.com - megbizható, hónaponta fizet, könnyen áttekinthető, PayPalra fizet. Egyértelműen ezzel kezdjünk, ha már beleástuk magunkat a dologba áttérhetünk más oldalakra.
2. Keressünk magunknak valami olyan célterületet ami felkapott, vagy régi, és nincs hozzá ilyen tipusú lefedettség. Hogy miben gondolkozhatunk? Gyk. bármiben - Crackek, Hack programok (pl facebook hack stb), Program letöltések bármi. Mint mondtam a fájlnak nem kell működőképesnek lennie, igy pl hozzunk létre egy FacebookHack - nevű txt fájlt, majd ezt a .txt végződést cseréljük .exe-re igy egy futtatható fájlt kapunk (ami nem fog működni hiszen semmi programkódot nem tartalmaz)
3. Hozzunk létre egy blogger oldalt hozzá - egyértelműen a cimet stb stb - Angolul csináljuk(!!!) - sokkal nagyobb lefedetség egyértelműen, + irjunk 1 cikket a játékról h " Itt van a crack itt lehet letölteni, nincs benne virus, stb stb nem kell hosszúnak lennie.)
4. Töltsük fel a kamu fájlt a installaxy-ra http://installaxy.com/members/bundle.php webcimen át, értelemszerűen kitöltve a mezőket. A fájt feltöltheted www.filedropper.com -ra majd a feltöltött fájl URL jét másold az installaxy SoftDownloadURL-jéhez
Csináld meg a bundlet, ekkor kiad egy linket az installaxy, ezt másold be a létrehozott blogspot cikkedbe - fent a szerkesztő soron Link - a URL legyen az installaxy fájl url je, a cime meg pl FacebookHack download (értelemszerűen az amit reklámozol)
5. Tölts fel YouTube videót - Akár töltsd le más videóját, szerkeszd át, és a leírásban helyezd el a blogspot oldalad linkjét, vagy akár csinálhatsz saját videót is
6. Reklámozd egyéb helyeken a weboldalad - Facebook csoportokban a legjobb(!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése