2012. március 25., vasárnap

Új módszer

Sziasztok!

Már rég jelentkeztem új cikkel , de mostanság nem volt rá annyi időm sajnos , mit kellett volna.
Az új módszer , egy úgynevezett auto nézettséget hozó oldal. Az oldalról volt már szó!
EmpireViews .Ezen az oldalon "nézettség pontokat " tudunk összeszedni , ha megnézzük mások videóit/linkjeit stb , akkor mi is feladhatjuk a linkünket/videónkat amit mások is megnéznek nekünk. Mit lehet ezzel kezdeni?
Meglehet próbálni a képfeltöltéses pénzkereséssel vegyíteni (http://moneymakingonthenet.blogspot.com/2012/03/hogy-kezdjunk-hozza-az-internetes.html)
a feltöltött képünk linkjét , elküldjük az oldalnak , amin megnézik nekünk rengetegen és ebből jön a pénzünk.
Vagy , el lehet küldeni , bizonyos link hirdető oldalnak is , de a nagyobb oldalak ezt kiszűrik , az oldal amivel jelenleg működik az az  Adfocus . Az adfocusban csinálunk egy linket , ami mondjuk rávezet egy youtube videónkra ( igazából mindegy hova vezet mert nagy többségben azt úgy se nézik meg ) és elküldjük a empireviewsnek nézettségre , amit a következő módon : jobb oldali szürke menü , submit links
A links url : az az url amit az adfocus kiadott nekünk ( vagy az imagetwist kép linkje)
Views to add : bármennyi , minél több annál jobb , de ez creditbe fog kerülni
View length: 15 az alap , tegyük fel 20 ra
Credits : ezt magától fogja számolni
Check IP : ez fontos , állitsd YES-re
utánna pedig Add link , és ezzel készen is vagy. az Adfocus-os linket azonnal közzéteszi , a imagetwistesre  lehet várni kell!

Jó pénzkeresést!

3 megjegyzés:

  1. Ezzel kb mennyit lehet keresni ha képfeltöltéssel csinálom ? vagy te mennyit érsz el vele / mennyi munka / mennyi kép sorozattal ?

    VálaszTörlés
  2. Én jelenleg csak linkeléssel csinálom , de még nem igazán aktívan , ki kellene a cikket egésziteni vele hogy ha az adfoc.us-sal csinálod akkor nagyon sok linket kell beletenni , mert skálázódik ahogy észrevettem , és ha beraksz olyan 20-30 linket napi fél dollár összejön talán , de ezért kb semit se kell tenned , ez főleg passzív jövedelemnek jó.

    VálaszTörlés
  3. Imagetwisttel kár próbálkozni, adult tartalom ezért az empireviews nem engedi be. Az adfocus mögé be lehet tenni, na de mi értelme pont azt berakni ha úgyse nézik meg? :) nem növeli az ottani nézettséget, legalábbis ami nekem adfocusos linket beadott (direkt figyeltem), egyiken se telt el annyi idő hogy az "eredeti" link is bejöjjön.

    VálaszTörlés