2012. február 14., kedd

[Fordított cikk] Pénzkeresés Youtube-val


Sziasztok!
Igéretünkhöz híven nem fogunk továbbra se , se MLM se kattingatós és semmilyen semmit mondó és nem működő munkákat közölni.

Mint mind ismeritek , vannak bizonyos reklámok , néhány látogatottabb YouTube - videó alatt , miközben nézitek. 

Ezek a hirdetések 4centet érnek látogatónként , és nem a hirdetésre kattintóként hanem a youtube videó megnézéseként.

Számoljunk kicsit. Ha napi 100 nézettésgünk van a videónkon az máris napi 4$ és ez könnyen skálázható nagyobb összegekre , egy kis hirdetéssel és ténylegesen érdekes videó feltöltésével.

De azért ez nem ennyire egyszerű , elösször is úgynevezett partnereknek kell lenni neked és a Youtubnak..
Most biztos azt gondoljátok , ez több évbe , több tízezer nézetségbe és több száz videóba kerül , de ez nemígy van. Ebben a leírásban megtudhatjátok hogy hogy legyetek partnerek a Youtube-al 1 hónapon belül és onnantól kezdve minden videó nézettségért 4centet kaphatsz!



A leírás nem lesz hosszú és unalmas , egyszerű lépésekből áll , de ezeket muszály betartani.

Hogy partnerekké váljunk a YouTube al 3 dologra lesz szükségünk1. Nézettség
2. Felíratkozók ( Subscribers)
3. Likeok, és kommentek

Az első és a második teljesítéséhez van egy bizonyos weboldal ez a : http://www.EmpireViews.com/

Ebben a bekezdésben a cikk írója , egy átlagos leírást ír le a programról , de a legfontosabb ami nekünk a lényeges hogy ez az oldal , látogatásokat generál nekünk (későbbiekben kifejtem ) és ezt a látogatást weboldalakon keresztül teszi meg ( pl Facebook , stb ) Ez azt jelenti hogy a youtube több látogatottságot fog nekünk elszámolni és emiatt a youtube biztosan engedélyezni fogja a partnerséget , emiatt hogy más oldalakról jött a látogatás és nem egy bizonyos weboldalról!

Hogy kell használni az EmpireViewset ? Egyszerű!
1. Regisztrálj   2. Inditsd el az autómatikus videó megtekintőt ( autoviewer ( a Members page alatt Earn Viewes FONTOS : FIREFOX KELL HOZZÁ ( telepitsd nyugodtan nemfoglal sok helyet)
3. Szerezz meghívottakat! Ez a része az egyik legfontosabb , minden pontot jóváirnak amit a meghívottaknak jóváirtak - vagyis ha ők megnéznek egy videót , olyan mintha teis megnéznél egyet.

4. Igénylés! Ha megvan a 250 pontod (Kb fél óra alatt), igényelni tudod a pontjaidat , youtube nézettségbe . Igy növekszik a nézettséged!


Második lépés!
Miután regisztráltál az empire viewsre hozzá tudod adni a YouTube csatornéd nevét a Your Info pont alatt , És pontokat a Earn Fan Point page ről szerezhetsz.

A likokért és commentekért a vagex-et fogjuk használni

Im sure most of you already know about vagex, but if you dont, here are the links:
Vagex:  Vagex.com

A vagex egy hasonló weboldal , de ez likeokat commenteket és favoritokat fog adni(nézettséget is) ( DE a Empire Views sokkal jobb nézettség terén!) 

Most hogy beregisztráltál ezekre az oldalakra , tegyél fel youtube csatornádra videókat.Egyedi tartalmat tölts fel lehetőleg!. Használd a kerditjeidet hogy nézettséget , kommenteket és likeokat kapj és  feliratkozókat a csatornádra. Körülbelül 100ezer nézettség és 5ezer subscriber fölött fogad el  a youtube partnereként!



A cikkről véleményeiteket , visszajelzéseiteket várjuk kommentben .

Biztos hogy működik?
Itt egy bizonyíték videó amit a cikk eredeti irója beszúrt:
http://www.youtube.com/watch?v=uOyTsud5n-A
.(Több mint 1,5 millió nézettség produkálva a mult hónap alatt)

22 megjegyzés:

  1. hello!

    Ha mindennel megvagyok regsiztráltam és nézegetem a videokat és később megvan a nézettség is akkor hol tudom magam regisztrálni a youtube partnerprogramra?
    magától felajánlaja?

    várom válaszod:

    opticrend@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Szia! A google egy bizonyos nézettség után elhelyez egy úgynevezett autómatikus hirdetést ( kb 10 ezer fölött ) és egy idő után fel fogják ajánlani hogy csatlakozz a partnerprogramba , ehhez kell a nézettség és a felíratkozók , ha magától nem ajánlaná fel akkor ezt az oldalt használ d: http://www.youtube.com/t/partnerships_faq itt részletesen le van írva minden hogy hogy működik a partnerprogramjuk!

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok, most ez tényleg így van ha bejutok a youtube "rendszerbe" és felrakok egy videot, megnézik százan az 4$
    Mert a leírásban be van linkelve egy video amit 1,5 millióan láttak hát azt kb 60 EZER forintnak felel meg. Azt a videot 1 óra alatt össze lehet rakni utánanéztem. Nem tudom hogy tényleg így van vagy csak valamit rosszul értelmeztem, valaki cáfoljon már meg vagy erősítsen meg ebben a kérdésben ?! :D élőre is köszönöm :D

    VálaszTörlés
  4. Szia! Én úgy tudom hogy a YouTube a videó közben / videó alatt lévő hirdetésekre való kattintásért fizet ( google = youtube ) vagyis adsense hirdetések ért. Én erről nemtudok hogy fizet 4$/100 nézetség alapján

    VálaszTörlés
  5. csak egy a gaz hogy akarmit csinalsz magyarorszagon meg nem elerheto a partnerseg maganszemelynek ennyi boccs de igy van
    ha bizonyitek kell itt a link:
    http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=2548877

    VálaszTörlés
  6. de már elérhető. Nekem felajánlották, már partner vagyok.

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!

    Van egy pár videóm fönt a youtube-un, amit idáig pár ezren megnéztek. Pár héttel ezelőtt kaptam a youtube-tól levelet, hogy tudok vele pénzt keresni. Be is van kapcsolva az opció. Hirdetések meg is jelennek. És itt képszakadás van....
    Hogy és mikor fog kifizetni a youtube?
    Hova küldik a pénzt?
    Hol látom, hogy eddig mennyi pénzt kerestem vele?

    Pls... infót! Köszönöm!
    Ha esetleg bővebb infók miatt kell a csatorna:
    http://www.youtube.com/user/fcseh74

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Nekem hasonló kérdéseim lennének! Hol látom, hogy mennyi pénzt kerestem eddig? Nézettség vagy kattintás alapú a fizetés? Az én csatornám: http://www.youtube.com/user/origogsm

    VálaszTörlés
  9. Az empire viewsbol hogyan lehet a pontokat kiigenyelni youtube nezettsegbe???

    VálaszTörlés
  10. 1. Kérdező: nézettség után is ( CPM - Cost Per Impression ) és kattintás után is , nézettség után jóval kevesebb , de igy is valamennyire jelentős , a kattintásra pedig elég sokat fizet.
    2. Kérdező: Bejelentkezel -> My links és add link és ott adod hozzá a kellő adatot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.

      Segítség kéne nekem ezzel kapcsolatban.

      Légyszi írj nekem emailt hogy hol tudlak elérni(skype,facebook,email stb.)
      Email címem: greenboy088@freemail.hu

      Várom mihamarabb.

      Üdv: István

      Törlés
  11. és a csatornámat vagy az egyik videomat adjam hozzá?

    VálaszTörlés
  12. Hmmm.. érdekes.
    Próbálkoztam már régebben is a youtube csatornámat az adsense link részében megadni. De eddig a rendszer automatikusan visszadobta, hogy ezt a youtube beállításokban csináljam meg. Youtube-ban meg azt írták, hogy össze kell kötni az adsense fiókkal. Bolond macska kergeti a farkát a pózna körül.. szindróma...

    Most viszont az adsense elfogadt a youtube csatornám linkjét.
    Legalább is azt írt ki, hogy most le fogják ellenőrizni.

    Érti valaki ezt az egészet? Mert számomra zavaros...

    VálaszTörlés
  13. Ez az egész egy vicc!!!
    YouTubnál jóvá van hagyva a pénzkeresés. Adsensénél meg ha megadnom a youtube-us csatornám linkjét akkor ez a válasz:

    "Üdvözöljük!

    Köszönjük a Google AdSense iránti érdeklődését. Jelentkezésének áttekintése után szakembereink megállapították, hogy nem felel meg a követelményeknek, ezért nem tudjuk elfogadni jelentkezését.

    Vannak bizonyos szabályaink, amelyek biztosítják a Google hirdetések hatékonyságát hirdetőinknek és megjelenítőinknek. Megvizsgálunk minden jelentkezőt és fenntartjuk a jogot, hogy bármely jelentkezést elutasítsunk. Ahogy programunk növekszik, lehetséges, hogy a jövőben majd szélesebb tartalmi körre is ki tudjuk terjeszteni programunkat.

    Tájékoztatjuk, hogy nem biztos, hogy módunkban áll részletes felvilágosítást nyújtani döntésünk okáról. Köszönjük megértését."

    VálaszTörlés
  14. Szia!

    Van Youtube csatornám és az általad megadott instrukciók szerint, a linkeden regisztráltam az EmpireViews.com-ra. Több tízezer kreditem összegyűlt már, mégsem tudom azokat beváltani nézettségre. A másik probléma pedig az,hogy nem engedi, hogy Youtube linket feltöltsek a profilomba. Mi lehet az ok?

    Várom válaszod.

    VálaszTörlés
  15. Linket enged feltölteni , csak ha valamilyen " rossz " forrásból származik akkor nem

    VálaszTörlés
  16. Hali! 2009 óta youtube-ozok. Most indítottam 2 új csatornát, egyikkel partner is lettem. www.youtube.com/breadymusic amint látható a youtube által felajánlt partnerségnél ez annyival több, hogy így bannert is helyezhetek a csatornámra. Én a socialblade.com által lettem partner azon belül meg az rpm network-el szerződtem le. Ha nem vagy partner csak youtube fiókod összekapcsolod adsense fiókkal akkor csak hirdetés kattintás alapján kapod a pénzt. egyes partnerségek viszont nézettség alapján is fizetnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.

      Segítség kéne nekem ezzel kapcsolatban.

      Légyszi írj nekem emailt hogy hol tudlak elérni(skype,facebook,email stb.)
      Email címem: greenboy088@freemail.hu

      Várom mihamarabb.

      Üdv: István

      Törlés
  17. Sziasztok! Nekem is van csatornám, és 1-2 hetente jön is 1-1 új feliratkozó szépen. Beállítottam, hogy keressek pénzt a saját videókkal, de egyelőre lófax :). Most itt olvastam a hozzászólások között, hogy az adsense-ben adjam meg saját csatornám linkjét?? Mert ezt eddig nem tettem meg. Eddig csak kattintottam az elemésre vagy mi a szöszre, és mindig kiírja, ogy az adott időszakra nem tud mutatni. Van, aki megtette, hogy az adsense-fiók reg.-nél megadta saját csatornáját, és úgy működik neki?

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok!

    Szeretnék segítséget kérni ezzel kapcsolatban, örülnék ha a cikk írója is írna nekem beszámolót, hogy tudom megnézni mennyi pénzem van stb, emailcímre írhattok: beresi20@freemail.hu.

    Légyszi minnél hamarabb. Kíváncsi vagyok kinek menni pénz gyűlt össze :)

    Üdv: István

    VálaszTörlés
  19. Nekem az oldal betoltese utan ezt irja ki:EmpireViews
    Down for scheduled maintanence. Please check back later.

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok! Engem az EmpireViews regisztrálni sem enged... :( Megadom a kért adatokat és utána elkezd tölteni, majd bejön egy üres oldal az EmpireViews-fejlécével, de ennyi az oldal üres, se email, se semmi. Más is járt így? Illetve, ha valaki tud nekem segíteni, azt megköszönném. Címem: pettty83@gmail.com
    Köszönöm! :D

    VálaszTörlés