2012. február 18., szombat

Internetes pénzkeresés kreatív tippek és trükkök , amivel otthonról tudsz pénzt keresni!


Egy külföldi cikk egy pár részlete ( összesen 50 fajta pénzkeresési mód van benne )
Egy párat fogok csak lefordítani ( később sokkal többet , idővel )
A fordítás nem tartalmaz szószerinti leírást inkább a kreativitásotokra fog hatni , hogy mit is lehetne kezdeni itt az interneten egy kis józan ésszel

1. Add el magad!:D Nehogy félreérts :D Vannak internetes oldalak , ahol cégek és rendszergazdák , oldalkarbantartók fizetnek neked pénz hogy megcsinálj feladatokat . Ezek ugynevezett Freelance services néven futnak. Ha tudsz weboldalt létrehozni , programokat írni vagy van valamilyen számítástechnikai ismereted , csatlakozz ezekhez az oldalakhoz és tudsz ezen keresztül pénzt szerezni!

  2. Írj! Ezt bárki megtudja tenni és nem kell hozzá semmilyen számitástechnikai vagy egyéb tehetség , csak anyagot kell gyűjtened és írnod! Freelance services - szerű oldalakon kereshetsz olyan munkákat amelyek cikk írásért fizetnek. Hogyha tehetséges vagy és van egy jó portfoliód nagyobb cégek és oldalak is alkalmazhatnak!

 3. Ha fényképezel , és jó képeket csinálsz , akkor eltudod adni a képeid liszenszét rendszer gazdáknak , weboldal üzemeltetőknek , olyan témájú képeket ami az oldalhoz kapcsolódik . Elég jó árat eltudsz kérni ezekért a képekért és csak egy átlagos fényképező kell hozzá!

 4. Legyél web asszisztens! Cégek és rendszergazdák , weblap tulajdonosoknak sokszor kell segítség , ezért sok embert alkalmaznak mindennapi teendő elvégzésére , így egy virtuális asszisztens leszel!

 5. Ha tudsz egy jó témát és szeretsz beszélni , megmutatni a gondolataidat a világni , akkor szeretni fogod a blogolást. Ha sikeres blogod van , ezen hirdetéseket helyezhetsz el , affilate programokat  tudsz elheyezni. Például itt a blogger.com , egyszerűen indítasz egy blogot és ha van egy jó témád és sikeres vagy sokat tudsz vele keresni!






Figyelem ezek csak ötletek , mivel az internetes pénzkeresésnek ez az egyik legfontosabb alapgondolata , legyél kreatív , persze elkell olvasni sok leírást , mint az oldalon találhatsz , ( az egyik legjobb szerintem a Pénzkeresés képfeltöltéssel . Bármennyit tudsz vele keresni ha igazán nekiülsz , ezért fogok még cikkeket írni erről a témáról , mivel úgy láttam , rengeteg ember nem igazán érti a titok nyitját hogy hogyis kell ezt megcsinálni. Épp ma készítettem egy összegzést , és az Januárban , csak a képfeltöltő technikával 9 ezer forintot kerestem , ezt úgy hogy nem egész napomat erre szentelem , hanem járok tanulni és egyéb elfoglaltásgaim is vannak . Hétközban maximum fél - 1 órát tudok ezzel tölteni és mégis sikerült ennyit keresni , néha annyit sem , és január eleje kimaradt , szóval ha igazán nekifeszül az ember havi 20-30 ezer forintot napi 1-2 óra munkával teljesen tökéletesen megkeres , vagy akár többet is , ezért fejleszteni fogom ezt a technikát , bár  cikkben leírtak megcsinálása , és a fórumokban való képek feltöltése után napi 1-2$ árt teljesen természetszerűen kellene keresned . Szóval nemsokára várható egy sokkal sokkal részletesebb leírás rengeteg képpel és trükkel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése