2012. február 18., szombat

Miért is valódi ez az oldal ?

Sziasztok!
Mint gondolom , épp a cikket olvasó oldalra tévedő is azt feltételezi hogy az internetes munkával átverik becsapják és nem tud vele keresni semmit sem. Ezt most meg szeretném cáfolni a saját példámon át , persze most mutathatnék kifizetési csekkeket ( mutatok is! :) az új cikkben ami a képfeltöltős pénzkeresésről fog szólni rengeteg képet fogok elhelyezni egy részletesen leíró és bemutató rendszert hogy hogy is kereshetsz vele pénzt és ennek a végére úgy bizonyításképp beszúrok 1-2 kifizetést és hogy ezt is bizonyitsam 2 oldalú kifizetést vagyis az oldalról is látszani fog a kikért összeg és a paypal számlán beérkező összeget is mellé fogom tenni és így már elég biztos) na de térjünk a lényegre , a nemrég megkeresett pénzem egy részéből , az oldal beinditásához egy hirdetést csináltam a google AdWordson , 15ezer forintból, igen 15 ezer forintot fektettem az oldal hirdetésébe , és ezt az itt megkeresett pénzemből. További bizonyíték kellene ?:) Mellékelek egy képet is amit a kiemelt hirdetés a google ELSŐ helyén jelenik meg! 


KATTINTS A NAGYOBB MÉRETÉRT!

Első hely , Kiemelt rész , Sárga keret ;) Lehet mégis lehet az interneten pénz keresni ?:)

5 megjegyzés:

 1. Szia!
  Szeretnék kérdezni egy-két dolgot,és segítséget kérni az egyik cikkeddel kapcsolatban.
  Kérlek, add meg a címedet!
  Köszönöm!
  Edith
  edit.ninive@gmail.com

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Ez az idáigi legértelmesebb magyar online money making oldal. Én is hobbiszinten foglalkozom a témával. Idáig is köszönet! Az előző kommentolóhoz hasonlóan lehet egy pár privát kérdésem?

  Tisztelettel:
  Robi
  hjkinn@gmail.com

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!
  Mind a kettőtök részére küldtem e-mailt!

  VálaszTörlés
 4. Ez csak arra bizonyíték, hogy lehet a neten pénzt költeni :) Amúgy jó a blog, tényleg értelmesnek tűnik, még ha nem is riadsz vissza a black collar módszerektől.
  Most én is újra kedvet kaptam a dologhoz, és elég jónak tűnnek a tippjeid is. Sok sikert, hajrá!

  VálaszTörlés
 5. Szia! Köszi a jó véleményt , és azért is lett megcsinálva az oldal , mivel Magyarországon nincs valódi Internet Marketinges oldal , az összes oldalon csak PTC (kattingatós ) marhaság van , vagy esetleg Surfbarok , vagy még rosszabb az ilyen regisztrálj , hivj barátokat és kapsz több millió dollárt.

  VálaszTörlés