2012. március 6., kedd

Hogy kezdjünk hozzá az internetes pénzkereséshez.

Sziasztok!

Ez a cikk arról fog szólni hogy hogyan is kellene nekilátnunk az internetes pénzkereséshez.
Először is , kitaláljuk mivel szeretnénk pénz keresni. Nézzünk szét ezen az oldalon, én kezdésnek a legkönnyebb és legegyszerűbb módszert választanám ki. Ez pedig a képfeltöltéses pénzkeresés ( részletes cikk : http://moneymakingonthenet.blogspot.com/2012/02/internetes-penzkereses-kepfeltoltessel.html). Ez a legrészletesebb cikk , képekkel mellékelve az oldalon, nagyon megkönnyíti a dolgotokat , amikor én megtaláltam ezt az oldalt , nem tudtam hogy kezdjem el , ötletem se volt hova tegyem fel a képeket. Ekkor jön szóba ami a cikk lényege is lenne: első legfontosabb tipp KREATIVITÁS. Számomra is kreativitásra volt szükség hogy hova is tehetném fel a képeket , először a forumos módszer nem jutott eszembe ( lásd a cikket) , egy hamis facebook oldalra rakosgattam ki a képeket , napi 0,2-0,5$ okat keresve. Igazából a legeslegelső nap kerestem több mint 1$(+utánna lévő nap is még1et) a képfeltöltős oldalon , de sajnos ez a lehetőség már nem működik ( a képeket reddit.com -ra raktam fel , felnőtt részlegbe , ahol rengeteg kattintást kapnak a képek , ha még működne , napi 5$ kb 3 kattintásból lehetne szerezni ( lehet probálkozni 1-2 reddit.com os oldalon , van ahol még elfogadják.) ezután jött a facebookos napi 0,2$ os hullámvölgy , utánna sokáig nem foglalkoztam a dologgal , de egyszer megláttam egy forum-os bejegyzést amiben imagetwist-es képek vannak , így azonnal végigfutott az agyamon hogy miért ne lehetne forumba(kiegészités a képfeltöltéses cikkhez : REGISZTRÁLJ SOK FÓRUMBA és MINDBE TEDD KI A KÉPEIDET = TÖBB PÉNZ , EZT SOKAN NEM ÉRTETTÉK A CIKKBEN, 5 JÓ fórum kb=napi 1-1,5$) betenni , utánna megláttam , rengeteg ember ezt csinálja , és van aki napi 5-10$ okat is keres vele ( imagetwist fórumában tessék nézelődni). Ezután jött az ÖTLETELÉS és a TERVEZÉS hogy , hogy és s mint kellene ezt megoldani  , és hova. Gyüjtöttem ki hatalmas fórum listát , ( ami a cikkben közzé van téve ) és ezekbe a fórumokba szúrtam be a képet. Újra elértem a napi 1-1,5$-os pénzkereséseket , egyre jobban ment , napi fél óra munkával körübelül , vagy annál is kevesebbel , napi 15 kép , 5 fórum megvan a napi pénz. Ezt persze lehet skálázni , minnél több fórum , napi 2-3x és napi 10$ is ellehet vele érni (nincs felső határ ugye :) ). Ehhez pedig mi szükséges ? KEMÉNYMUNKA. Sajnos , ezt a nagyobb kifizetéseket , mind a tanítási szünet alatt szedtem össze , így , tanulási és egyéb idő alatt sajnos nincs időm nagyon rá.

Összegzés: Mi kell az internetes pénzkereséshez :
  1. KREATIVITÁS
  2. ÖTLETEK
  3. TERVEZÉS
  4. KEMÉNY MUNKA

Vagyis , ha kell a napi pénz , akkor meg kell csinálnod mindig , és igenis dolgoznod kell vele , mivel azért internetes MUNKA a neve , ingyen nem kapsz pénzt ( sok magyar internetes oldal ezt hirdeti  , hogy meghívod ismerőseidet , stb stb , vagy kattingatsz napi 10 et és gazdag leszel.Ezeknek ne hidjünk , régebben én is még be dőltem ezeknek a trükköknek , de azóta már látom hogy működik ez az egész rendszer , és hogy dolgozni érte. Ezért is indult ez az oldal , mivel magyar pénzkereső oldalak 90% csak KATTINGATÁSRÓL , MLM ről és egyéb piramis játékokról szól!) Ez nem így van! A semmiért nem fizetnek ( kivéve talán a politikusokat ). De minket nem fizetnek a semmiért. Szóval igen is megkell dolgozni érte.
Köszönöm hogy elolvastad ezt a kis szösszenetet. Ha segítettem vele , szívesen!

14 megjegyzés:

  1. Szia. Én is elkezdtem ezt a pénzkeresési módszert, egész jó és a cikk is, bejelentkezés meg pár fórum is meg van, de itt elakadtam tudnál nekem segíteni hogyan fojtassam tovább. ?

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szia! A fórumokon meg kell osztanod a képeket! Van egy részletes képes leírás a cikkben (http://moneymakingonthenet.blogspot.com/2012/02/internetes-penzkereses-kepfeltoltessel.html) Miután feltetted a képeket , kimásolod a fórumba illesztendő linket és ezt bemásolod a fórumba , egy új post/thread keretében! De a képek részletesebbek!

    VálaszTörlés
  4. Ha valami más problémád van arra is szívesen válaszolok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez meg volt meg be is másoltam a képeket pénzem is lett belőle :) Az egyik oldal le tiltott mert rossz helyre másoltam a képet 2 szer a sztár.com ha jól emlékszek. azóta nem merek annyira próbálkozni. pl http://addporn.net ha van egy képsorozatom 10-15 kép ből ahol egy ( csajt rak 2 pali) remélem nem sértek meg ezzel senkit. azt hova illesszem be melyék topicba ? itt nem tudok eligazodni :S

      Törlés
  5. vagy a General Porn-ba vagy a kép témjához illő ( teen-amateurs) mindig a képet nézd a topichoz illően, a külföldi fórumok , nem vészesek annyira , ott nem lesz nagy kifogásolás a képhez ha nem is illő témába teszed , bár azért jobb ha oda teszed. Ajánlott oldal : anarchology fóruma! napi 2-3 sorozattal napi 1$ alapból megvan kb! Erre jön a többi fórum!

    VálaszTörlés
  6. a képeket amiket feltöltöttem anarchology.ha uj topicot nyitok az oldalra hol lehet kicsinyitteni mert nekem nagyba adja ki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amikor a képeket feltöltöd imagetwistre , ki lehet alul választani hogy size: és van több lehetőség 300x300 ,500x500 stb válazd ki ami neked a legjobb

      Törlés
  7. Ha van fent egy topikom és ugyan olyan képet akarok feltölteni azt hogy csináljam hogy töbször tudjak egy topicba képsorozatokat tölteni ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Belépsz a topicba amit nyitottál és fent jobb oldalt középtáj van egy ilyen sor : REPLY | NOTIFY | MARK UNREAD | | PRINT , ebből kiválasztod a reply-t és oda szúrod be

      Törlés
  8. Azt írja nekem az egyik oldal hogy a "hozzászólások túl kevés " mikor elküldenék egy új topicot. Mássik oldalon meg
    " you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    Ez mi ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első probléma " hozzászólások túl kevés " arra utalhat hogy előbb vagy normál hozzászólást kell tenned ( nem topic nyitás ) a másik oldalon pedig feltehetőleg meg kell erősitened az e-mail edet , küldenek aktivációt

      Törlés
  9. Amikor először töltöttem fel képet nem volt gond de mostanában egyre gyakrabban írja ki a képekre hogy file error 10 képből már csak 4 et tölt fel ez miért van ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet gond a szerver túlterheltség , de néha a képek is hibásak , az ékezeteket nem szereti és a nayon nagy méretű képeket sem.

      Törlés