2012. február 18., szombat

Miért is valódi ez az oldal ?

Sziasztok!
Mint gondolom , épp a cikket olvasó oldalra tévedő is azt feltételezi hogy az internetes munkával átverik becsapják és nem tud vele keresni semmit sem. Ezt most meg szeretném cáfolni a saját példámon át , persze most mutathatnék kifizetési csekkeket ( mutatok is! :) az új cikkben ami a képfeltöltős pénzkeresésről fog szólni rengeteg képet fogok elhelyezni egy részletesen leíró és bemutató rendszert hogy hogy is kereshetsz vele pénzt és ennek a végére úgy bizonyításképp beszúrok 1-2 kifizetést és hogy ezt is bizonyitsam 2 oldalú kifizetést vagyis az oldalról is látszani fog a kikért összeg és a paypal számlán beérkező összeget is mellé fogom tenni és így már elég biztos) na de térjünk a lényegre , a nemrég megkeresett pénzem egy részéből , az oldal beinditásához egy hirdetést csináltam a google AdWordson , 15ezer forintból, igen 15 ezer forintot fektettem az oldal hirdetésébe , és ezt az itt megkeresett pénzemből. További bizonyíték kellene ?:) Mellékelek egy képet is amit a kiemelt hirdetés a google ELSŐ helyén jelenik meg! 


KATTINTS A NAGYOBB MÉRETÉRT!





Első hely , Kiemelt rész , Sárga keret ;) Lehet mégis lehet az interneten pénz keresni ?:)

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szeretnék kérdezni egy-két dolgot,és segítséget kérni az egyik cikkeddel kapcsolatban.
    Kérlek, add meg a címedet!
    Köszönöm!
    Edith
    edit.ninive@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ez az idáigi legértelmesebb magyar online money making oldal. Én is hobbiszinten foglalkozom a témával. Idáig is köszönet! Az előző kommentolóhoz hasonlóan lehet egy pár privát kérdésem?

    Tisztelettel:
    Robi
    hjkinn@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Mind a kettőtök részére küldtem e-mailt!

    VálaszTörlés
  4. Ez csak arra bizonyíték, hogy lehet a neten pénzt költeni :) Amúgy jó a blog, tényleg értelmesnek tűnik, még ha nem is riadsz vissza a black collar módszerektől.
    Most én is újra kedvet kaptam a dologhoz, és elég jónak tűnnek a tippjeid is. Sok sikert, hajrá!

    VálaszTörlés
  5. Szia! Köszi a jó véleményt , és azért is lett megcsinálva az oldal , mivel Magyarországon nincs valódi Internet Marketinges oldal , az összes oldalon csak PTC (kattingatós ) marhaság van , vagy esetleg Surfbarok , vagy még rosszabb az ilyen regisztrálj , hivj barátokat és kapsz több millió dollárt.

    VálaszTörlés